Partners

Image

Samen werken aan een duurzame toekomst?

Energy Challenges biedt organisaties de kans om samen te werken aan een duurzame toekomst en deelnemers te enthousiasmeren over het onderwerp energie. Wij investeren in de toekomst van onze samenleving door:

  • Klimaatbewustzijn te ontwikkelen
  • Kennis over energie vergroten
  • Enthousiasme rondom energie en techniek te bevorderen.

Wordt u onze partner in de ontketening voor duurzaamheid? Doe mee én denk mee in het spel rondom kennis, innovatie techniek en advies. Help scholen een handje om hun energievoorziening op pijl te krijgen en te houden.

Samen met de Vrienden van Energy Challenges laten we kinderen een kijkje nemen in de wereld van energie en laten we zien welke bedrijven zich in eigen regio met energie en techniek bezighouden. Uiteindelijk doel is om meer jongeren op te leiden voor energie-gerelateerde beroepen.

DE NIEUWE ENERGIE GENERATIE

Energy Challenges wordt omarmd door scholieren, scholen, ouders, overheid en partners. Het enthousiasme dat door de leerlingen in het project naar boven komt, werkt aanstekelijk voor alle betrokkenen. Ook u kunt daar deel van uitmaken door: 

• Inzet van uw medewerkers 

• Het ter beschikking stellen van middelen 

• Het doen van een financiële bijdrage

Dit kan op landelijk niveau via Stichting Energy Challenges of lokaal via de regionale projectteams. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens in ons partnerplan

Hoe word ik Vriend van Energy Challenges?

Energy Challenges biedt verschillende mogelijkheden om samen te werken. Samen kunnen we kijken wat het beste aansluit bij u als partner en Vriend van Energy Challenges. Help ons de duurzaamheidsgedachte wereldwijd uit te dragen. Steun slim met energie.

Iedere regio waar Energy Challenges actief is kent zijn eigen projectteam die de campagne mogelijk maakt. Door de verschillende regio’s en lokale campagnes is het voor partijen mogelijk om zowel landelijk als lokaal bij te dragen. 

Energy Challenges gelooft in samenwerking! We gaan graag om tafel om onze gemeenschappelijke doelen te bespreken. 

Kiebak en Peter
Energie Manager Online
Energiewacht
Shell
Stichting Technotrend
OCS Maatschappelijk vastgoed
Marant
GasTerra
KWTG
Klimaatgroep Holland
Gasunie
Rabobank
Taqa Energy
RV Actief
Schouten techniek
Maze subsiedies
Onze Joost
Lead2Meet
Alkmaar
Heerhugowaard
Westerkwartier
Heiloo
Heemskerk
Castricum
Groningen
Schagen
Oldenzaal
Losser
Noord-Brabant
Noord-Holland
Groningen
Provincie Flevoland
clouds-opacity
Image